top of page
Mathé Duistermaat.jpg

Mathé Duistermaat

Sinds april 2024 bevindt MD Fysiotherapie zich binnen de muren van Bassie’s Halter Club. Bij MD Fysiotherapie krijg je de persoonlijke zorg die je nodig hebt! Mathé Duistermaat, de gedreven fysiotherapeut achter deze praktijk, is gespecialiseerd in het behandelen van uiteenlopende klachten zoals nek-, rug-, en schouderproblemen.

 

Ook biedt hij ondersteuning bij revalidatie na blessures of operaties. Met zijn no-nonsense aanpak en gebruik van manuele therapie zorgt hij ervoor dat je snel weer op de been bent.

Over MD Fysiotherapie

Wat MD Fysiotherapie echt uniek maakt, is de vooruitstrevende keuze voor contractvrij werken. Hierdoor heeft Mathé de vrijheid om zich volledig te richten op jouw herstel, zonder beperkingen van zorgverzekeraars.


Door de jaren heen heeft Mathé een schat aan ervaring opgedaan en behandelt hij wekelijks zo'n 70 cliënten met diverse klachten, van orthopedische problemen tot chronische pijn. Benieuwd of jij met jouw klacht bij Mathé terecht kunt? Voel je vrij om contact op te nemen via Instagram of de website. Een afspraak maken kan gemakkelijk online, wel zo handig. 

MD Fysio hok.jpg
bottom of page